KiosKana Sambal Bawang Merah 180 gr

(4 klantbeoordelingen)

7,00

Pittige Indonesische smaakmaker gemaakt van rode sjalotten en chilipepers, perfect om je gerechten een kick te geven.

Beschikbaarheid: Slechts 3 resterend op voorraad

Bereken de verzendkosten

Vul de onderstaande velden in met de gegevens van de verzendbestemming om de verzendkosten te berekenen.

Wij bieden:

  • Snelle verzending - binnen 5 werkdagen
  • Authentieke Indonesische producten
  • Gratis verzending vanaf € 85,- in NL of € 5,- verzendkorting in de EU

Beschrijving

KiosKana Sambal Bawang Merah is een pittige Indonesische smaakmaker gemaakt van rode sjalotjes, chilipepers en andere smaakstoffen. Perfect om een kick te geven aan je favoriete gerechten.

Extra informatie

Gewicht350 G

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor KiosKana Sambal Bawang Merah 180 gr

  1. Ayufro

    Kalo kelyan tipikan suka yg super pedes bgt, fix pesen ini yah. Tiap makan pake ini kudu tambahin kecap hahaha karena ga kuat pasti meleeer. Terus krn makanya dikit2 jd awet yah di kulkas

  2. f.khumaeroh

    Sambelnya Kios Kana memang paling enak. Ini cocok banget buat obat hidung mampet langsung plong. Asinnya pas, pedesnya luar biasa meskipun cabe lagi mahal tapi Kios Kana ga pelit cabe cucok pokonya tot semua menu.

  3. kailuhu.grace (geverifieerde eigenaar)

    Udah 2x sambal bAwang ini bestellen. Bikin huh-hah, cocok sama cuaca belanda. Ini Blend nya loonlasehh, perfectooo!

  4. dal (geverifieerde eigenaar)

    Waktu it mau pesen yang versus pedas, tapi lagi kosong. Pesan ini dengan pikiran "yah ga apa-apa deh gak pedes, mau coba aja dulu". eh!!! ternyata oh ternyata …. puedesss! Enak, gurih, bawangnya berasa banget, cukup sedikit aja pake sambelnya udah berasa banget! TOP deh.

Een beoordeling toevoegen
Winkelwagen
KiosKana Sambal Bawang Merah 180 gr KiosKana SambalKiosKana Sambal Bawang Merah 180 gr
7,00

Beschikbaarheid: Slechts 3 resterend op voorraad

Bereken de verzendkosten

Vul de onderstaande velden in met de gegevens van de verzendbestemming om de verzendkosten te berekenen.

Scroll naar boven